Etätyötä

Voit aloittaa heti työskentelemään sähköpostitse/tekstiviestitse kotoa käsin. Kirjoita työksesi. Voit kysyä heti mahdollisuuksista esimerkiksi natiiviartikkeleita tuottavalta ER-tuelta.

Etätyöllä tarkoitetaan joustavaa, vapaaehtoisuuteen perustuvaa työn organisointitapaa. Työ tehdään siellä, missä se on työntekijän, työnantajan ja tehtävän työn kannalta tehokkainta ja tarkoituksenmukaisinta.

Etäyötä tehdään työpaikan ulkopuolella esimerkiksi kotona, vapaa-ajan asunnolla tai liikkuvana työnä matkoilla. Etätyö on myös mahdollista sivuduunina normaalin oman päätyön ohelle tehtäväksi silloin tällöin.

Yksi esimerkki: palkkiolliset kyselytyöt

Kyselyt koskevat tiedettä ja markkinatutkimusta. Tutkijat ja yritykset ovat kiinnostuneita mielipiteestäsi pystyäkseen kehittämään tuotteita ja palveluita edelleen.

Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse osallistumiskutsuja verkkokyselyihin. Osallistumiskutsussa on linkki kyselyyn ja lyhyt kuvaus kyselyn aihepiiristä. Kysely alkaa napsautettuasi linkkiä. Sinulle esitetään kysymyksiä, joihin vastaat joko yksinkertaisella napsautuksella tai kirjoittamalla vastauksen.

Vastauksesi anonymisoidaan analysointia varten, joten yksityisyytesi on suojattu kaikkina aikoina. Tallentamiamme henkilökohtaisia tietojasi käytämme ainoastaan valitessamme sopivia osallistuja kyselyihin. Näitä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Kyselyistä ansaitsemasi palkkio kirjataan jäsentilillesi.

Toinen esimerkki: työskentely chat-henkilönä

Voit työskennellä Suomessa tai ulkomailla, kunhan käytössäsi on toimiva nettiyhteys.Työ sopii sekä miehille että naisille. Päätät itse milloin pidät vapaata, työalustat ovat auki 24/7. Järjestelmissä toimitaan pelkästään viestejä kirjoittaen, työntekijänä pysyt 100% nimettömänä. Sinun on osattava kirjoittaa suomea virheettömästi. Olet vähintään 18-vuotias.